Algemene Voorwaarden

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Door je bestelling geef je aan met de leverings- en betalingsvoorwaarden en condities van Mijn Stalgordijn akkoord te gaan. Je ontvangt na je bestelling een email ter bevestiging, dit is tevens je bewijs van bestelling. Mocht je onze bevestiging niet ontvangen dan verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen met Mijn Stalgordijn: 06-10772740.

Alle prijzen op de website van Mijn Stalgordijn zijn in euro’s (€) en inclusief BTW. Bij bestellingen van minder dan € 200,00 wordt € 3,50 als je bijdrage in onze verzendkosten berekend voor producten die door de brievenbus passen. Voor overige paketten wordt € 4,95 als bijdrage in de verzendkosten berekend voor verzending met Postnl. De genoemde prijzen gelden voor levering in Nederland. Voor leveringen in het buitenland geldende afwijkende tarieven, neem bij vragen contact met ons op. Producten kunnen op afspraak ook afgehaald worden in de showroom in Eemnes.

Mijn Stalgordijn zal na ontvangst van je betaling zo spoedig mogelijk overgaan tot verzenden van je bestelling. Bestellingen die helemaal naar eigen wens gemaakt worden hebben een langere levertijd, deze levertijd staat bij het betreffende product vermeld. Voor producten die geborduurd of bedrukt moeten worden komt er ongeveer 2 weken bij qua levertijd. Mocht het product niet meer te leveren zijn dan vervalt je bestelling en wordt je betaling per ommegaande gecrediteerd. Mijn Stalgordijn behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren indien betaling niet of niet tijdig heeft plaats gevonden.

Mijn Stalgordijn is niet aansprakelijk voor enige schade dan wel van vermissing tijdens transport van goederen. Mocht je een artikel willen retourneren of ruilen dan verzoeken wij je binnen 14 dagen telefonisch of via email contact met ons op te nemen. De ongebruikte artikelen moeten geretourneerd worden in de originele verpakking met een kopie van de factuur met daarop de bankgegevens van de klant en voldoende gefrankeerd worden. Verpakkingen die niet voldoende gefrankeerd zijn zullen niet geaccepteerd worden. Indien de producten in goede orde zijn ontvangen zal Mijn Stalgordijn direct overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten c.q. overgaan tot het verzenden van een nieuwe bestelling. Mijn Stalgordijn heeft het recht om over deze bestelling opnieuw verzendkosten te berekenen. Goederen die speciaal besteld moeten worden (b.v. qua kleur), die op maat gemaakt en/of geborduurd of bedrukt zijn kunnen niet geruild c.q. geretourneerd worden.

De website van Mijn Stalgordijn is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Echter, prijs-, model- en kleurwijzigingen zijn voorbehouden alsmede typefouten.