Retourneren

Je hebt je bestelling ontvangen maar het product valt tegen of je hebt niet de goede maat. Bij Mijn Stalgordijn is het geen enkel probleem om je bestelling te ruilen of te retourneren mits deze niet is bedrukt of geborduurd met naam en/of logo.

Hoe kan ik een product ruilen/retourneren?
Als eerste willen we graag dat je binnen 14 dagen telefonisch contact met ons opneemt via 06-25580717 of via email: shop@mijnstalgordijn.nl . We kunnen dan overleggen of je je product wilt retourneren in de showroom of dat je het product retour wilt sturen. Voor langs brengen bij de showroom maken we gelijk een afspraak met je.

Hoe kan ik een pakket retour sturen?
De ongebruikte en onbeschadigde artikelen kun je bij voorkeur in dezelfde verpakking aan ons retourneren, voorzien van een (kopie) van de factuur. Wil je je betaling retour ontvangen stuur dan voor de zekerheid ook je bankgegevens mee, deze kun je gewoon op de factuur schrijven. Let er op dat het pakket voldoende gefrankeerd wordt, verpakkingen die niet voldoende gefrankeerd zijn kunnen we helaas niet accepteren. Zodra we de producten in goede orde hebben ontvangen zullen we overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten c.q. overgaan tot het verzenden van een vervangend product. 

Welk adres moet ik gebruiken om te retourneren?
Je kunt je pakket opsturen naar:

Mijn Stalgordijn
Biesterij 3
7461 PG
Rijssen

Welke producten kunnen niet geruild/geretourneerd worden?
Om begrijpelijke redenen kunnen producten die speciaal besteld moeten worden (zoals custom made stalgordijnen) niet geretourneerd worden. Ook producten die we voor je hebben geborduurd of bedrukt met je naam en/of logo kunnen niet geretourneerd worden.