Vragen en antwoorden

Ik heb in het verleden een bestelling bij Mijn Stalgordijn gedaan maar die kan ik niet meer terug vinden?
Per 1 februari 2020 heeft Mijn Stalgordijn een nieuwe website die op een ander systeem werkt. Hierdoor kan je niet meer inloggen met je oude account gegevens. We hebben alle bestellingen uit het verleden bewaard, wil je een factuur opvragen stuur ons dan even een berichtje.

Wat is de levertijd van de custom made stalgordijnen en stalafsluiters?
Voor Equiline bedraagt de levertijd ongeveer 3-4 weken. De levertijd van custom Animo en ASUP producten is 8-12 weken.

Borduren en bedrukken jullie zelf?
Het bedrukken doen we zelf, voor het borduren werken we samen met een borduurstudio.

Hoe lang duurt het bedrukken of borduren?
Over het algemeen duurt dit ongeveer 2 weken.

Ik heb dit weekend al een stalgordijn nodig, lukt dat nog?
Voor zowel de stalgordijnen als de stalafsluiters hebben we een aparte categorie voor uit voorraad leverbare producten. Deze kunnen dezelfde of de volgende dag worden verzonden, afhankelijk van het tijdstip van bestellen. Bedrukken of borduren lukt dan meestal niet meer, dit kan eventueel wel naderhand alsnog gedaan worden.

Ik wil een logo laten borduren of bedrukken, kan dat?
Jazeker, dat is geen probleem. Voor het borduren is er een apart borduurbestand nodig zodat de machine weet waar hij moet stikken. Dit kan bijvoorbeeld een .EMB of .PES bestand zijn. Mocht je deze zelf niet hebben dan kan deze gemaakt worden tegen een eenmalig bedrag van € 50,00. Dit borduurbestand sturen we na via de mail zodat je deze eventueel ook later nog bij andere borduurstudio’s kan gebruiken.
Voor het bedrukken van een logo hoeft geen apart bestand gemaakt te worden. Wel is het fijn als de afbeelding in een zo groot mogelijk bestand aangeleverd kan worden.

Wat kost het borduren of bedrukken van een logo?
Dit hangt erg af van het formaat en de “moeilijkheidsgraad” van het logo. Stuur ons gerust een bericht voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ik wil graag een regisseursstoel huren, kan dat?
Dat is mogelijk, we hebben al meerdere malen stoelen verhuurd voor bijvoorbeeld reclame of filmproducties. We hebben 2 hoge regisseursstoelen voor eigen gebruik die hiervoor geschikt zijn. Buiten de huurprijs vragen we een borg voor de stoelen die direct terug wordt betaald zodra de stoelen weer bij ons zijn.

Kunnen jullie ook een complete outfit verzorgen?
Jazeker, Mijn Stalgordijn is een onderdeel van TCN Sporthorses waar ook de webshop Eventingspecialist onder valt. Hier vind je van zowel Equiline als Animo Italia bijpassende zadeldekjes, oornetjes en dekens. Uiteraard kan ook dit allemaal geleverd worden inclusief borduring.

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.